Hop til hovedindholdet

Erhvervshusene logo

Virtuel workshop // Lær at udvikle dine egne produkter systematisk i stedet for heldigt | smv PRO


Dato og tid

Tirsdag d. 22. juni 2021 kl. 13:00 til 15:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 22. juni 2021 kl. 12:00

Sted

Online Online

Virtuel workshop // Lær at udvikle dine egne produkter systematisk i stedet for heldigt | smv PRO


Arrangementsbeskrivelse

På dette femte smv PRO-webinar for ejerledere i en række på syv vil du blive introduceret til, hvordan du tilrettelægger din produktudvikling systematisk – og for bedre kontrol over heldet som afgørende faktor for succes eller fiasko for dit produkt. 

Mangler du held i din produktudvikling, så deltag i denne virtuelle workshop og få inspiration, viden og konkrete værktøjer til, hvordan du kan øge heldet i din udviklingsproces.  

Vi tager udgangspunkt i Design Thinking-tilgangen og giver dig nogle metoder til at identificere det rigtige problem, før du går i løsnings-mode. 

Program 

13:00 Check-in, velkomst og introduktion til Erhvervshusenes værditilbud 

Helena Carlsen, projektleder, Erhvervshus Sjælland 

Erhvervshusene kan tilbyde din virksomhed et tilpasset rådgivningsforløb og sparring gennem smv PRO-programmet. Helena vil kort fortælle om disse muligheder og hvordan din virksomhed kan få del i dem.

13:05 Inspirationsoplæg: Fighterånd og systematik  

Mikkel Kessler, professionel bokser, iværksætter og foredragsholder 

Mikkel Kessler er bokser og en af de bedste af slagsen – faktisk er han kåret som verdens bedste bokser inden for sin vægtklasse hele fem gange. Mikkel Kessler tager i sit oplæg afsæt i tre væsentlige elementer, der for ham er afgørende for at komme succesfuldt i mål, nemlig den optimale forberedelse, præstation og ikke mindst den efterfølgende hvile. Elementerne er tæt sammenlignelige med den proces der skal til for at udvikle succesfulde produkter. Mikkel kommer også omkring, hvilke forstyrrende elementer der undervejs kan stå i vejen for målet, hvis forstyrrelserne ikke håndteres rigtigt. 

13:45 Virksomhedscase: DSB Digital Labs 

Jacob Saugman, Head of Innovation Execution, DSB Digital Labs 

Jacob har de seneste 15 år arbejdet med digital udvikling og innovation. Som Head of Digital Labs – Innovation exploration & execution hos DSB har han oplevet både udfordringer og succeser i forhold til, hvordan innovation kan og ikke kan fungere i en organisation, hvilket han vil fortælle om på dagens workshop. Han vil give sine bud på, hvordan du rent praktisk kan arbejde innovativt og komme med eksempler og cases. Derudover vil Jacob dele nogle af sine erfaringer med at være en leder i et innovativt miljø. 

14:15 Kort pause 

14:20 Fagligt oplæg om din virksomheds værdiskabelse 

Rune Skovsø Møller, seniorkonsulent, Teknologisk Institut
 
Rune er uddannet designingeniør og har gennem sit arbejdsliv deltaget i og faciliteret utallige produktudviklingsprocesser. I sit udviklingsarbejde vender han altid tilbage til ”Jobs to be Done”-teorien, der er skabt af den berømte professor Clayton Christensen, som han vil introducere dig til i dette indlæg. Du kan bruge teorien til at kortlægge, hvilken værdi din virksomhed i virkeligheden skaber – ligesom den kan hjælpe dig med at afdække, hvorfor nogle produkter har succes, imens andre fejler. 

14:55 Opsamling og vidensdeling 

Opsamling på læring og udbytte af workshoppen. 

- Optionsworkshop - 

Kl. 15:00 –– få sparring og gode råd 

Mellem kl. 15-16 vil der være mulighed for at deltage i en kort workshop. Her kan man prøve at bruge en af de metoder vi kommer til at lære om i løbet af dagen. Metoden kan du bruge til at finder ud af, hvilken problemstilling eller udfordring dit produkt, service eller proces i virkeligheden løser – så du ved hvilket ”job” du skal løse for dine kunder i fremtiden.  
 

 

Workshoppen faciliteres af Teknologisk Institut

Partnerne bag smv PRO

Bag smv PRO står Danmarks seks Erhvervshuse, SMVdanmark og Center for Ejerledede Virksomheder v. Copenhagen Business School. Indsatsen er finansieret af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Øvrige samarbejdspartnere


Kontaktinformationer til arrangør

Erhvervshusene

info@smvpro.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Erhvervshusene

info@smvpro.dk